Mitte ainult ühe kleidi lugu.

 

Aeg silub kurrud sirgeks nii mõnelgi kangal, hakates näitama asju uues valguses.  Andes ikka ja jälle vanale võimaluse. Näidates meile teed tänases tarbimishullus ühiskonnas ja pannes mõtlema nii mõnegi asja üle.

Kaheksa aastat tagasi sai minu õde Kaia – üks julge, tegus ja kena naine – kutse Presidendi vastuvõtule. Üks asi on õpetada kuidas pilateses sada pumbata,  teine kutset saades mitte üle ventileerida.  Kes meist ei tea kuidas hakatakse lõksutama nende kallal, kes kätlemas käinud. Kord pole soeng sobiv ja siis on kleit vale värviga. Kummalisel kombel oleme armutud ega tunne uhkust teise võimaluse üle.  Panemata end kordagi teise „kingadesse“.

Nii võtsin mina julguse teha oma õele vastuvõtu kleit, teades, et kritiseerima hakatakse ainult „teada-tuntuid“ persoone ja „tunnustatud“ disainereid.

Ajaga on palju muutunud ja seda kas oleme leplikumaks muutunud, teame ise peegli ees seistes. Elu pole soovisaade ja millist lugu räägivad kunagise presidendiproua Evelini kleidid, teab vaid tema.

Meil kõigil on oma kasvamise lugu, aga pole midagi ilusamat, kui käsitööna valminud kleit on varnast võtta!

Kleit on õel siiani kasutuses.

Nüüd 8 aastat hiljem sai see kleit jäädvustatud  teises tundes, kohas ja meeleolus.

Harku mõisa trepil istudes tajud elu imelisust ja seda, kui palju lugusid see endas kätkeb!

 

Head elamist ja märkamist!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#kannakleiti #eestidisain #evelynluikdisain #kaia

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.